Weekendresa London

London är ett perfekt resmål för den som funderar på att bege sig iväg på en weekendresa. London som stad är full av sevärdheter och aktiviteter för dess besökare, och det är många resenärer som planerar in weekendresor till London årligen.

Flygtiden till London är på mellan två och tre timmar och därmed får man mycket tid att spendera i staden om man åker iväg över en weekend. Eftersom det finns många flygbolag som trafikerar Londons alla flygplatser finns det goda möjligheter att hitta flygbiljetter som passar till ett överkomligt pris. London är fullt av hotell och det brukar aldrig vara några problem att hitta lediga rum.

Många av stadens mest berömda sevärdheter ligger samlade centralt i London och det behöver inte ta så lång tid att förflytta sig mellan sevärdheterna. Jämfört med många andra städer i Europa är prisbilden dock ganska hög i London.

Om du funderar på att bege dig på en weekendresa till London kan det vara bra att planera besöket i förväg för att hinna med så mycket som möjligt under ditt besök i staden. Det är såklart smidigt att hitta ett hotell i centrala London då transporterna blir kortare, men med tanke på det väl utvecklade tunnelbanestystemet som finns i London så är det väldigt smidigt att transportera sig mellan de olika stadsdelarna i London. Således kan man vid en weekendresa till London försöka hitta ett billigare hotell en bit utanför de mest centrala delarna av staden, bara det finns en tunnelbanestation i närheten.

Det finns flera olika researrangörer som säljer färdiga weekendpaket till London. I regel är det billigare ju tidigare du är ute och bokar din resa, men en weekendresa till London, inklusive flyg och hotell brukar kosta från 2000 kronor och uppåt per person.

MrJet erbjuder weekendresor med flygbiljett och hotell till London.
Om du inte bokar hotell tillsammans med flyget har Hotels.com massor av hotell i London att välja på.