London Eye turer

London Eye: Champagnepaket

Denna turen förgyller er åktur med London Eye eftersom ni kan njuta av ett glas champagne samtidigt som ni njuter av den underbara utsikten.

En värd serverar er champagne (alkoholfritt alternativ finnes och barn blir serverade fruktjuice) och svarar på era eventuella frågor. Max 25 personer per kapsel innebär att ni hinner få personlig service av er värd. Genom att boka denna tur i förväg slipper ni stå i kön som ofta ringlar sig rejält lång vid biljettluckorna och påstigningen.

Alla resenärer får en miniguide som hjälper er att hitta Londons berömda landmärken såsom Big Ben, Houses of Parliament, St Paul Katedralen, Buckingham Palace och Westminster Abbey.

Åkturen i London Eye vara i ungefär 30 minuter vilket är den tid det tar för hjulet att ta sig ett helt varv runt. Kapslarna är airkonditionerade och behagliga att åka i.

Läs mer om London Eye: Champagnepaket.


London Eye: "Hoppa över kön" biljetter

Hoppa över kön för en perfekt upplevelse på London Eye. Med snabbinträde till en standardtur i en delad korg kan du hoppa över större delen av kön och slippa slösa bort tid med att stå i kö under ditt besök i London.

Läs mer om London Eye: "Hoppa över kön" biljetter.