Nattliv i London

Pub i London
Nattlivet i London är pulserande och vibrerande, precis som det ska vara i en riktig storstad.

Utbudet för nattsuddaren i London är oändligt och mångkulturellt. För att få en uppfattning om vad det är som gäller för tillfället kan det vara en idé för besökaren att inhandla tidningen "Time Out". Denna tidning utkommer en gång i veckan och är ständigt uppdaterad på vad som gäller inom musik, klubbar, barer och teater.

Pubarna i London är en viktig del av Londons nöjesliv. Många av stadens pubar är traditionella och känns genuint engelska med sin inredning i trä och den klassiska engelska pubmenyn. De brittiska pubarna finns i nästan varje gathörn i centrala London och inte minst i området kring Covent Garden finns det gott om pubar och barer.

De flesta barerna i London stänger vid 23 och då tar nattklubbarna över i staden som aldrig sover. Klubblivet i London har en lång tradition och många trender har inletts i Londons nattliv. Punken har sitt ursprung härifrån och inte minst den ökända ravekulturen startades här och existerar fortfarande på en del klubbar.

Om du är sugen på att prova på Londons publiv kan du följa med en på Pub Crawl som har den högsta rankingen av samtliga nattlivsaktiviteter på Tripadvisor. Läs mer om Pub Crawlen här: https://londonpartypubcrawl.com/ och ange koden "londoninfo" vid bokningen så får du rejäl rabatt.

Det finns klubbar för alla smaker och stilar i Londons utbud, de flesta klubbarna har en åldersgräns på 18 år. Vissa klubbar har mer inriktning på dans och dansgolv, medan andra har mer fokus på musiken. Det finns klubbar för alla musiksmaker och inriktningar. Den mest kända klubben i London heter Ministry of Sound och det lär vara ett ställe där man kan festa ordenligt.
Deras hemsida: www.ministryofsound.com