Musikaler i London

London är en stad som är full av teatrar med musikaler och shower varje kväll. Kanske är London världens mest kända musikalstad och många turister passar på att se någon av de klassiska musikalerna vid ett besök i staden.

Utbudet av musikaler i London är alltid späckat och det går alltid intressanta musikaler och shower varje kväll. Flera av de klassiska musikalerna går för utsålda hus kväll efter kväll. Till exempel Mamma Mia, Phantom of the Opera, Les Miserables, Chicago och Cats spelas varje kväll och har gjort så i många, många år.

För att försäkra sig om en plats är det bäst att köpa sin biljett i förväg. Den som hellre vill chansa kan alltid köpa biljetter på plats i något av de bås i London som säljer biljetterna. Det finns även möjlighet till att få tag i biljetter som blivit över genom att handla på "Half price ticket both" på Leicester Square i centrala London där de säljer överblivna biljetter till kvällens föreställningar för ett reducerat pris.

Här kan du läsa mer om och boka musikaler i London hos Viator >>

Det finns även webbplatser som köper och säljer biljetter i andrahand på ett säkert och tryggt sätt. Viagogo är en sådan webbplats och de brukar ha ett ganska stort utbud av musikalbiljetter till föreställningar i London.
Se Viagogos utbud av musikalbiljetter >>