Boende London

Som turist finns det flera olika alternativ att välja på när det gäller att välja boende i London.

Vanligast form av boende i London för turister som är på besök är såklart hotell, vilket det finns enormt många av i London. Allt från enstjärniga till femstjärniga hotell.

Det kan vara bra att välja boende på ett hotell i närheten av någon av tunnelbanestationerna. Till exempel vid stationerna Paddington, Bayswater, Queensgate, Marble Arch, Green park och Notting Hill Gate, vilka är typiska hotellområden som ligger nära det mesta. Härifrån transporterar man sig enkelt med tunnelbana inom hela London City.

Förutom var hotellet finns beläget finns det annat man bör tänka på, till exempel om man i sitt boende vill ha tillgång till gym, internetanslutning, restaurang på hotellet med mera. Standarden på hotellen i staden är inte alltid så värst hög, så för den kräsne kan det vara idé att undvika de allra billigaste hotellen när man väljer sitt boende i London.

Förutom traditionella hotell finns det gott om lägenhetshotell att tillgå för den som söker boende i London.

Ett billigare alternativ är att välja ett bed & breakfast hotell som London boende, dessa kan man ibland hitta för några hundralappar per natt.

Hotels.com är internets största specialiserade aktör på hotell världen över. Dessutom till priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. Hotels.com har flera olika alternativa former av boende i London.
Här är Hotels.com's specialsidor om London:

Hotell i London (med omnejd) >>
Specialerbjudanden på hotell i London (med omnejd)>>
Sista minuten-erbjudanden på hotell i London (med omnejd)>>

Välj alternativ i vänstermenyn för att läsa mer om olika former av boende och hotell i London.