Turer i London

Ett utmärkt sätt att uppleva lite extra när man är i London är att deltaga i någon av alla de guidade rundturer som erbjuds i staden.

Framförallt för förstagångsbesökaren kan det vara väldigt nyttigt att delta i en sightseeingtur då man oftast får se de mest kända sevärdheterna och samtidigt får en överblick över stadens geografi. Efter en sådan tur kan det bli lite enklare att planera resterande delen av besöket i London då man kan välja att se närmare på de sevärdheter man vill uppleva igen.

I London kan man välja att se flera sevärdheter både från land eller från floden Themsen. Det finns även kvällsturer med båt längs floden då man blir serverad mat och enklare underhållning. På land kan man välja flera transportsätt, till fots eller med tvåhjulingar eller fyrhjulade fordon.

Med tanke på att turismen i London är en enormt stor verksamhet finns det massvis av turer att ägna sig åt och många olika arrangörer som ordnar olika och liknande turer. Det kan vara bra att kolla upp en del av dessa turer via internet och läsa recensioner från andra resenärer för att få en uppfattning om de olika turerna.

Vi har här lyft fram en del av de mest populära turerna som finns i London. Dessa går att förhandsboka direkt online så man kan försäkra sig om en plats redan innan man åker och dessutom slipper stå och köa på plats.