Transport London

Det vanligaste, enklaste och smidigaste transportsättet för oss svenskar är att flyga till London.

Den som väljer att flyga till London kan hitta regelbundna flygresor till Heathrow, Gatwick eller Stanstead. Dessa tre flygplatser ligger alla nära till London och det finns goda möjligheter till att åka tunnelbana, buss eller tåg till London efter landningen.

Priserna för flyg kan variera kraftigt beroende på tidpunkt och hur långt i förväg man bokar sin resa. Men det går i regel att hitta ganska billiga flygbiljetter till London från några hundralappar och uppåt per enkelresa.

Om du väljer alternativet Flyga till London i vänstermenyn berättar vi lite mer om vilka flygbolag och alternativ det finns för London flyg.

För den som planerar för weekendresor till London finns det researrangörer som erbjuder färdiga weekendpaket till London. Dessa weekendresor kan ibland vara väldigt prisvärda om man lyckas hitta något som passar. Ett weekendpaket med flyg och hotell för 2 nätter kostar i regel drygt 2000 kronor och uppåt per person.
Du kan läsa mer om weekendpaket hos till exempel MrJet.

I London finns det flera transportsätt för vidare transport/transfer till hotell. Att ta sig runt i London är inte några problem alls då det är en turistvänlig stad med goda kommunikationsmöjligheter.
Läs vidare under I London för våra tips om hur du förflyttar dig enkelt i London.